Armyshop RUBICON Plzeň

Obchod RUBICON army & outdoor v Plzni se zabývá maloobchodním a záslilkovým prodejem oblečení a doplňků nejen pro vyznavače army stylu v oblékání, ale i pro milovníky pobytu v přírodě a různých outdoorových aktivit. V nabídce obchodu jsou preferovány výrobky osvědčených výrobců a rovněž přímých výrobců pro armády a ozbrojené složky.

Pokud navštívíte náš obchod v centru města, určitě si z naší aktuální nabídky vyberete. Nabízíme možnost si vybrané zboží vyzkoušet, aby Vám dokonale sedělo. Samozřejmostí je možnost platby platební kartou.

V případě, že si vyberete zboží prostřednictvím našeho eShopu www.army-rubicon.cz, rádi Vám poradíme s výběrem správné velikosti oblečení a objednané zboží zašleme prostřednictvím zásilkové služby. Samozřejmě máte možnost zvolit také osobní odběr přímo v naší prodejně. V případě, že máme zboží k dispozici, expedujeme jej do druhého dne, v opačném případě ihned po jeho doplnění.

 tel.: +420 732435004

0 kusů / 0

ROTHCO

Firma ROTHCO patří k největším dodavatelům vojenského oblečení a army vybavení. Milovníci army stylu v oblékání jistě ocení velký výběr oblečení, a to jak čepice, trika, tak samozřejmě kalhoty, obuv a bundy, vč.softshellových. Velkou oblibu si získalo army oblečení ve stylu Vintage, hlavně bundy M-65, kalhoty, šortky a další. Pro jakoukoliv příležitost jsou vhodné army tašky v mnoha provedeních a barvách a tašky kožené. Ve velkém počtu výrobků lze samozřejmě nalézt rovněž oblečení a vybavení pro rozličné outdoorové aktivity. Vysoká kvalita zpracování a originalita podtrhuje oblíbenost výrobků značky ROTHCO.

ALPHA INDUSTRIES

Každý, kdo se chce oblékat stylově a zároveň hledá kvalitu, zná určitě značku ALPHA INDUSTRIES. Od počátku firma vyrábí polní bundy M-65 a letecké bundy MA-1, později CWU, dodávané především složkám armády. Zvláště v chladném zimním počasí jsou oblíbené bundy N-2B, N-3B. Varianty army oblečení, např. letní bundy, zimní bundy, přizpůsobené v současné době modním trendům, aniž by ztratily na funkčnosti a kvalitě, jsou stále vyhledávanějšími produkty kultovní značky Alpha Industries.