Prohlášení o zpracování osobních údajů

Zásady zpracování osobních údajů

Zásady zpracování osobních údajů

Zde naleznete informace o tom, jaké osobní údaje zpracováváme, za jakým účelem je používáme a jaká máte práva v souvislosti se zpracováním vašich osobních údajů.
Nastavení soukromí

Nastavení soukromí

 Změny nastavení jsou platná pouze pro prohlížeč a zařízení, které právě používáte. Pokud si založíte účet, mohou být některá nastavení ovlivněná pokud se přihlásíte.
Správa osobních údajů

Správa osobních údajů

 Zde si můžete spravovat osobní údaje, které nám poskytujete. Zároveň zde naleznete přehled o vámi uskutečněných nákupech.
 tel.: +420 732435004

0 kusů / 0

ROTHCO

Firma ROTHCO patří k největším dodavatelům vojenského oblečení a army vybavení. Milovníci army stylu v oblékání jistě ocení velký výběr oblečení, a to jak čepice, trika, tak samozřejmě kalhoty, obuv a bundy, vč.softshellových. Velkou oblibu si získalo army oblečení ve stylu Vintage, hlavně bundy M-65, kalhoty, šortky a další. Pro jakoukoliv příležitost jsou vhodné army tašky v mnoha provedeních a barvách a tašky kožené. Ve velkém počtu výrobků lze samozřejmě nalézt rovněž oblečení a vybavení pro rozličné outdoorové aktivity. Vysoká kvalita zpracování a originalita podtrhuje oblíbenost výrobků značky ROTHCO.

ALPHA INDUSTRIES

Každý, kdo se chce oblékat stylově a zároveň hledá kvalitu, zná určitě značku ALPHA INDUSTRIES. Od počátku firma vyrábí polní bundy M-65 a letecké bundy MA-1, později CWU, dodávané především složkám armády. Zvláště v chladném zimním počasí jsou oblíbené bundy N-2B, N-3B. Varianty army oblečení, např. letní bundy, zimní bundy, přizpůsobené v současné době modním trendům, aniž by ztratily na funkčnosti a kvalitě, jsou stále vyhledávanějšími produkty kultovní značky Alpha Industries.