Pouzdro stehenní PENTAGON® MAX-S 2.0 coyote

PENTAGON
dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


Kód:
K16023-03
Výrobce:
Cena s DPH: 975 Kč
Cena bez DPH: 806 Kč
Skladová dostupnost:
Nyní nedostupné

  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Pouzdro stehenní PENTAGON® MAX-S 2.0 coyote

Taktická stehenní taška PENTAGON® MAX-S 2.0. Pro připevnění slouží nastavitelné pásky s Fastex sponami. Pouzdro má dvě oddělené kapsy se zipem a jednu v horní části. Dvě boční kapsičky se suchým zipem. Z vnitřní strany polstrování se síťovinou k odvětrávání. Materiál: polyester 600D, rozměry: 17 x 22 x 10cm.

kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
 tel.: +420 732435004

0 kusů / 0

ROTHCO

Firma ROTHCO patří k největším dodavatelům vojenského oblečení a army vybavení. Milovníci army stylu v oblékání jistě ocení velký výběr oblečení, a to jak čepice, trika, tak samozřejmě kalhoty, obuv a bundy, vč.softshellových. Velkou oblibu si získalo army oblečení ve stylu Vintage, hlavně bundy M-65, kalhoty, šortky a další. Pro jakoukoliv příležitost jsou vhodné army tašky v mnoha provedeních a barvách a tašky kožené. Ve velkém počtu výrobků lze samozřejmě nalézt rovněž oblečení a vybavení pro rozličné outdoorové aktivity. Vysoká kvalita zpracování a originalita podtrhuje oblíbenost výrobků značky ROTHCO.

ALPHA INDUSTRIES

Každý, kdo se chce oblékat stylově a zároveň hledá kvalitu, zná určitě značku ALPHA INDUSTRIES. Od počátku firma vyrábí polní bundy M-65 a letecké bundy MA-1, později CWU, dodávané především složkám armády. Zvláště v chladném zimním počasí jsou oblíbené bundy N-2B, N-3B. Varianty army oblečení, např. letní bundy, zimní bundy, přizpůsobené v současné době modním trendům, aniž by ztratily na funkčnosti a kvalitě, jsou stále vyhledávanějšími produkty kultovní značky Alpha Industries.