Taška CONDOR® EDC BAG coyote

CONDOR®
dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


Kód:
156-498
Výrobce:
Cena s DPH: 1 650 Kč
Cena bez DPH: 1 364 Kč
Skladová dostupnost:
3 - 10 dní

  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Taška CONDOR® EDC BAG coyote

Praktická taktická taška přes rameno CONDOR® EDC BAG pro každodení používání. Taška má tři oddělené kapsy. Přední kapsa s pořadačem se zipem překrytá klopou s Fastex sponou, na klopě plochá kapsa se zipem a velcro panelem. prostřední kapsa se zipem a dvěmi kapsičkami uvnitř. Třetí plochá kapsa se zipem umožňuje skryté nošení zbraně či je vhodná pro uložení dokumentů. Vnitřní strana tašky je polstrovaná, na bocích MOLLE pásky. Nastavitelný ramenní popruh se sponou a pohyblivým polstrem. Odepínatelný nastavitelný pásek pro případné zafixování k pasu. Na horní straně tašky ucho pro přenášení v ruce.  Rozměry: 25 x 23 x 12cm. Materiál-polyester.

kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
 tel.: +420 732435004

0 kusů / 0

ROTHCO

Firma ROTHCO patří k největším dodavatelům vojenského oblečení a army vybavení. Milovníci army stylu v oblékání jistě ocení velký výběr oblečení, a to jak čepice, trika, tak samozřejmě kalhoty, obuv a bundy, vč.softshellových. Velkou oblibu si získalo army oblečení ve stylu Vintage, hlavně bundy M-65, kalhoty, šortky a další. Pro jakoukoliv příležitost jsou vhodné army tašky v mnoha provedeních a barvách a tašky kožené. Ve velkém počtu výrobků lze samozřejmě nalézt rovněž oblečení a vybavení pro rozličné outdoorové aktivity. Vysoká kvalita zpracování a originalita podtrhuje oblíbenost výrobků značky ROTHCO.

ALPHA INDUSTRIES

Každý, kdo se chce oblékat stylově a zároveň hledá kvalitu, zná určitě značku ALPHA INDUSTRIES. Od počátku firma vyrábí polní bundy M-65 a letecké bundy MA-1, později CWU, dodávané především složkám armády. Zvláště v chladném zimním počasí jsou oblíbené bundy N-2B, N-3B. Varianty army oblečení, např. letní bundy, zimní bundy, přizpůsobené v současné době modním trendům, aniž by ztratily na funkčnosti a kvalitě, jsou stále vyhledávanějšími produkty kultovní značky Alpha Industries.